Tägin kuukauden menovinkit poimii uugeimmat sekä vähän vähemmän uugeet Joensuun tapahtumat, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua! Heinäkuu on vahvasti Ilosaarirockiin sekä sen oheistapahtumiin painottuva, mutta mukaan mahtuu muutakin! Tsekkaa menovinkit alta.

 


Ma 26.6. – la 29.7.
Joen Kulttuuritori, Kävelykatu

Joen Kulttuuritori tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko heinäkuun ajan. Kävelykadun lavalla nähdään muun muassa musiikkia, teatteria ja sanataidetta, ja luvassa on myös jumppahetkiä ja teemapäiviä!
Lisätietoja täällä

 


Su 2.7. klo 14-18
Avoimet värikuulapelit, Joensuun Paintball -kenttä

Joensuun Paintball järjestää kaikille avoimet värikuulapelit Marjalan kentällä ilman osallistumismaksua. Varusteet voi tuoda mukanaan tai vuokrata paikan päältä.

Lisätietoja täällä

 


Pe 7.7. klo 19
Emmi ja Tony Trio Kesäkahvila Rennossa

Livemusiikkia ulkoilmakahvilassa kesäiltana? Ja vieläpä joen rannassa? Mitä muuta voisi toivoa?

Lisätietoja täällä

 


Ti 11. – la 15.7.
Popkatu

Rokkiviikon tapahtumia tarjoilee Popkatu, jossa luvassa muun muassa musiikkia moneen makuun, työpajoja sekä taidetta ympäri Joensuuta usean päivän ajan! Tsekkaa ohjelma täältä

 


Pe 14. – su 16.7.
Ilosaarirock 2017

Kesän paras viikonloppu tulee taas ja Joensuu herää eloon! Rokkitunnelmasta voi nauttia niin festarialueen sisällä kuin ulkopuolellakin. Joka kesän kohokohta, joten tänne on mentävä!

Lisätietoja täällä

 


La 15.7.
Radio Rockin naku-uinti goes Ilosaarirock 2017

Ilosaarirock Festival ja Radio Rock järjestävät rokkilauantaina naku-uinnin, jolla yritetään rikkoa maailmanennätys 1 000 nakuilijalla. Jos olet yllytyshullu tai vaikkapa tapanakuilija, kannattaa ehdottomasti lähteä pulikoimaan syntymäasussa ja auttaa laittamaan Suomi (ja Joensuu) Guinnessin ennätysten kirjaan!

Lisätietoja täällä