Tägin kuukauden menovinkit poimii uugeimmat sekä vähän vähemmän uugeet Joensuun tapahtumat, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua! Kesäkuussa voi lakkiaisten, valmistujaisten, kesäjuhlien, puistopiknikien ja kissanristiäisten lomassa vaikka juosta Kesäkuun kympissä tai käydä kiertämässä basaarissa…

 


Pe 2.6. klo 18:00
Suomen suven avaus, Laulurinne

6 500 koululaista ja yli 15 000 hengen yleisö kokoontuu jokakeväiseen Suomen suven avaukseen Laulurinteelle, minne saapuu tänä vuonna artistivieraaksi Robin! Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä lössiä on taatusti!

 


Su 4.6. klo 11-16
Intian Basaari 2, Pakkahuone

Intian Basaari 2 on second hand –tapahtuma, jossa on myynnissä muun muassa vaatteita, suitsukkeita ja pienoispatsaita. Tapahtuma järjestetään Joensuun Pakkahuoneella (Rantakatu 2 B).

 


Ke 7.6. klo 19:00
Seasons of Love –kesäkonsertti, Ravintola Kerubi

Karelia-amkin musiikinopiskelijat avaavat kesän musikaalikonsertilla, jossa esiintyy kolmisenkymmentä opiskelijaa. Konsertti on osa Karelian 25-vuotisjuhlavuotta.

Vapaa pääsy

Lisätietoja täällä

 


To 8.6. klo 19:00
Kesäkuun kymppi 2017

Kesäkuun kymppi on kaikille avoin juoksutapahtuma, jolla ei ole virallista järjestäjää. Tapahtumaa kuvaillaan ytimekkäästi näin: ”Kokoonnutaan yhteen, juostaan 10km ja mennään kotiin tai drinkille.” Kuulostaa hyvältä!

Lisätietoja täällä

 


Pe 9.6. klo 22:00
VIBE 9.6. Hosted by VITOS, Viihdemaailma Ilona

Onko tässä kesäkuun kovimmat bileet?
K-20, ennakkolipulla K-18

Lisätietoja täällä

 


Pe 9.6.- ma 19.6.
Tivoli Sariola, Laulurinne

Tivoli Sariola saapuu Joensuun Laulurinteelle 9.6! Luvassa laitteiden lisäksi ilma-akrobatiaa, marionettinukketeatteria sekä tietysti hattaraa ja muita herkkuja!

Lisätietoja ja aukioloajat täällä

 


Pe 16.6. – su 18.6.
Osuuskaupparock 2017, Sirkkalanpuisto

Tänä vuonna Osuuskaupparockissa esiintyy Anna Puu, Sanni, Eppu Normaali,, Pete Parkkonen, Ellinoora, Antti Tuisku ja Apulanta. Sunnuntaina nähtävissä Evelina, Herra Heinämäen Lato-orkesteri sekä tubettajat Iina-Katariina, Hermanni ja MrJallu101.

Lisätietoja täällä

 


Pe 30.6. klo 18:00
Nummiduunarit (ensi-ilta), Utran Uusi Teatteri

Markku Pölösen ohjaama komedia saa ensi-iltansa kauniissa maisemissa Utrassa sijaitsevalla kesäteatterilla. Esitykset ajalla 30.6.-3.8.
”Näytelmässä kaikki alkaa firman kesäjuhlista, jonne duuniporukka ryhtyy harjoittelemaan näytelmää Aleksis Kiven Nummisuutareista. Työporukalla ei ole aiempaa näyttelijäkokemusta, joten harjoitusten alku on tahattoman komiikan ja hämillisten tilanteiden juhlaa. Innokkaan ja kekseliään porukan kesken tapahtuukin suoranainen ihme, Aleksis Kivi alkaa puhua heille!”

Lisätietoja täällä